Produkty pro nejlepší ginjinha prodejce (7)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Extrakt z hub shiitake 10:1 50g

Extrakt z hub shiitake 10:1 50g

Adaptogeny jsou netoxické rostliny, charakterizované specifickým účinkem na lidské tělo a mysl. Obecnou vlastností všech adaptogenů je odstraňování účinků stresu a přizpůsobení těla nepříznivým vnějším podmínkám. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, v Polsku také známé jako japonské tvrdé houby, mají mimořádné zdravotní vlastnosti, které se používají v medicíně po staletí na Dálném východě. V těchto oblastech se houbám shiitake dokonce říká "elixír života", protože se věří, že poskytují lidem zdraví a dokonce i dlouhověkost. Není divu: tyto hnědé a masité houby s vlnitým kloboukem jsou pokladem látek, které mají pozitivní vliv na fungování těla. Všechny mají rekordní obsah draslíku a niacinu (vitamín B3), zejména. Také obsahují posilující vitamín D, stejně jako vápník a fosfor.
Sušené Goji bobule 500 g vivio

Sušené Goji bobule 500 g vivio

Goji -bobule jsou někdy označovány jako "červené diamanty" a patří do kategorie "superpotravin". Goji -plody se pěstují a konzumují v Číně již více než 2 000 let. Na jejich počest se koná také festival. Goji Jagi je jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje správnou funkci imunitního systému. Vitamín C se také podílí na vstřebávání železa. Plody obsahují také B -vitamíny, které jsou odpovědné za správnou funkci, včetně nervového systému. Kromě vitamínů jsou bobule také zdrojem minerálů, jako jsou: draslík, zinek, vápník, železo a selen. Bobule také poskytují vlákninu, což je nezbytné pro správnou funkci trávicího systému Goji. Polysacharidový komplex s silnými antioxidačními vlastnostmi a odpovědný za správnou střevní mikroflóru. Hodnota 1386KJ/327 kcal - 16% RHP* Tuk 1,2 g - 2% včetně nasycených mastných kyselin 0 g - 0% Sacharidy 64,1 g - 25% včetně cukrů
Černý sezam 1000g Vivio

Černý sezam 1000g Vivio

Sezam našel uplatnění v medicíně, kosmetice a kuchyni díky bohatství nutričních hodnot. Semena sezamu mohou být bílá, červená, hnědá nebo černá, přičemž nejčastěji se v kuchyních setkáváme s bílými a černými. Semena sezamu dodávají pokrmům specifickou vůni a ořechovou chuť. Jsou hlavní složkou tahini - sezamové pasty, která se přidává mimo jiné do hummusu a halvy. Sezamol, sezamaminol a sezam, přírodní antioxidanty obsažené v zrnech, činí sezam extrémně odolným vůči žluknutí. Semena sezamu jsou pokladem pro posílení kostí díky obsahu vápníku. Jsou bohatým zdrojem antioxidantů a fytosterolů, které jsou nezbytné pro správnou funkci srdce. Sezam obsahuje vitamíny A, skupiny B (B1, B2, B3, B6 a B9), E a minerální sloučeniny: zinek, fosfor, hořčík, mangan, měď, draslík, sodík, vápník a železo.
Černý sezam 1000g vivio

Černý sezam 1000g vivio

Sezam byl díky svému bohatství výživových hodnot používán v medicíně, kosmetice a kuchyni. Semena sezamu mohou být bílá, červená, hnědá nebo černá, přičemž se nejčastěji setkáváme s bílými a černými v kuchyních. Semena sezamu dodávají pokrmům specifické aroma a ořechovou chuť. Jsou hlavní složkou tahini - sezamové pasty, která se mimo jiné přidává do hummusu a halvy. Sezamol, sezamaminol a sezam, přírodní antioxidanty obsažené v semenech, činí sezam extrémně odolným vůči žluknutí. Semena sezamu jsou pokladnicí vápníku pro posílení kostí. Jsou bohatým zdrojem antioxidantů a fytosterolů, které jsou nezbytné pro správnou funkci srdce. Sezamová semena obsahují vitamíny A, skupiny B (B1, B2, B3, B6 a B9), E a minerální látky: zinek, fosfor, hořčík, mangan, měď, draslík, sodík, vápník a železo.
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.